Nyt navn, nyt logo; men samme værdigrundlag siden 1967

 

PT MAIL har skiftet navn til NORDANO
Vi har skiftet navn til NORDANO, da vi har en ny vision for virksomheden – nemlig at gå på flere ben end nu. Med vores nye navn og vision har vi stadig et stort fokus på komplette løsninger indenfor plastkort, plastkortproduktion, postale arbejdsgange, efterbehandling af papir og softwareløsninger, men satser også på nye områder. Derudover har vi en stor bevågenhed på klima og miljø i vores vision. NORDANO skal vokse og udvikles i Danmark og udenfor de danske grænser. Vores samarbejdspartnere og mere end 5.600 kunder vil kun opleve positive forandringer efter navneskiftet.

Hvorfor NORDANO?
I vores nuværende navn ligger der nogle begrænsninger, som derved konflikter med de ambitioner vi har – nemlig at være en vækstvirksomhed indenfor alle vores nuværende og nye områder. Samtidig har vi ambitionen om, at række langt ud over vores nuværende position. NORDANO understøtter alle vores fremtidige mål og vækstplaner.

Hvad står NORDANO for?
NORDANO er en sammentrækning af ”Nordic Dane with an Overview” - altså den Nordiske Dansker med Overblikket indenfor vores forretningsområder og markeder.

Hvornår skifter vi navn til NORDANO?
Vi vil løbende implementere dette navn i alle vores forretningsmæssige sammenhænge.

Det samme selskab og CVR-NR.
Vi kalder og omtaler os som NORDANO / PT MAIL, men rent selskabsjuridisk er vigtigt at understrege at alt stadig er ved det "gamle”. Vi er stadig det juridiske selskab med CVR-NR.: 10031915, som har eksisteret siden 1967. Dette CVR-NR. vil stadig være det samme - også i fremtiden under det nye navn NORDANO.

Professionelle løsninger siden 1967 og mere end 83.400 brugere af vores løsninger.