Vario IT vejledninger.

Opdateringen pr. 01. januar 2021

For ændring til den nye prisstruktur fra PostNord/Post Danmarks pr. 1. januar 2020 så følg vejledningen, som du har modtaget på papir sammen med portoændringskortet.

Eller download den her - tryk her.

 

Efter brug af portoændringskortet skal man huske, at lave et standard opkald med maskinen - ligesom ved månedsafslutning/indrapportering(via bruger 15 eller 16 - påfyld cl-beløb) til Post Danmark/PostNord. Hvis du har problemer med opkaldet i opdateringen skal du trykke her. Man kan med fordel vente med, at lave den normal indrapportering/opkald til man har lavet opdateringen af portopriserne.

Har du ikke fået programmeringskortet/portoændringskortet skal du kontakte os på info@nordano.com, så vi kan hjælpe.

 

 

Professionelle løsninger siden 1967 og mere end 83.400 brugere af vores løsninger.

 

I er selv ansvarlig for at opdateringen af den nye prisstruktur er tilgængelig i jeres maskine efter den 01/01-2017. Hvis I opdager fejl i denne forbindelse skal I straks kontakte os. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle strafportoer eller andre gebyrer fra PostNord/Post Danmark. Muligheden for manuel indtastning af porto er muligt på alle maskiner i Danmark, og man derfor kan trykke forkert porto på brevene. Man må ikke benytte manuel indtastning af porto(ændring af beløb) til de nye quickbreve.

Har I ikke en serviceaftale med os vil denne ændring blive faktureret.

Vores service/support team sikre altid, at den løsning du har købt lever op til dine forventninger. Du kan kontakte vores service/support via

info@nordano.com eller ringe på telefon 70 20 86 87, hvor vi altid er til rådighed.