DANSK FIRMA SIDEN 1967 - T: +45 70208687 (09-15)

Print teknologier for plastkort, plastkortproduktion og plastkortprintere


Udskrivning af plastikkort

Plastikkort bliver brugt mange steder i vores daglige liv f.eks. årskort, eventkort, betalingskort, kørekort, medlemskort, medarbejderkort, ID-kort, loyalitetskort og etc. Deres standard størrelse, mobillitet and holdbarhed gør dem ideelle valg for mange løsninger. Desktop kortprintere giver dig muligheden for udskrive tilpasset, sikre og omkostningseffektive kort hurtigt. Plastkortene kan blive printet i farver og/eller monokrom. Derudover kan de kodes via kodningsmoduler med forskellige optioner, som f.eks. chip, trådløse chip, mifare, prox, RFID (radio frequency identification), til brug for høje sikre plastkortløsninger. For at trykke plastkort med f.eks. billeder og tekst kan man alt efter kortprinter type benytte flere teknologier. Nogle teknologier kræver større produktionsprintere og bruges ved større oplag og fortrykte kort. Vi har mulighed for, at trykke plastkort i alle teknologier, og kan leverer dem indenfor kort tid. Så leder man ikke efter en kortprinter til egen produktion, men ønsker vi laver kortene kan man kontaktes os for en dialog omkring denne produktion. Nedenstående er en kort liste over de teknologier der findes.

Termotryk/Dye sublimation(direkte til kort) – desktop kortprintere og kan købes i vores webshop.
 • Perfekt til individualisering af plastkort.
 • Perfekt til monokrom tryk herunder sort, guld, sølv, rød, blå og etc.
 • Kan bruges fra 1 til mange tusinde kort.
 • Hurtigt udskrivning –  tager ca. 7 sekunder at printe 1 kort.
 • Alle skriver kant til kant tryk, men denne type tryk kommer aldrig 100% til kant, men meget tæt på.
 • UV print, Hologram og specielle effekter.
 • Mulighed for programmeringsmoduler (HICO/LOCO/CHIP/SMART – Mifare, Desfire, IClass & Contact chip).
 • Korttyper som kan bruges ved printing: PVC kort, composite PVC kort, PET-F kort, PET-G kort, Poycarbonate kort, ABS kort, Polyester kort, Eco-kort, Bio-kort, PVC kort af genanvendt PVC, Eco friendly kort, bionedbrydelige kort, biodegradable kort.

Smart_kortprintere_NORDANO

Indirekte tryk/Retransfer – desktop kortprintere og kan købes i vores webshop.
 • Kant til kant tryk 100%.
 • Ligner i kvalitet og udseende digitaltryk og offsettryk.
 • Hurtigt udskrivning og ibrugtagning af plastkortet.
 • God til heldækkende flader.
 • Mulighed for programmeringsmoduler
 • Korttyper som kan bruges ved printing: PVC kort, composite PVC kort, PET-F kort, PET-G kort, Poycarbonate kort, ABS kort, Polyester kort, Eco-kort, Bio-kort, PVC kort af genanvendt PVC, Eco friendly kort, bionedbrydelige kort, biodegradable kort.
IDP_corp_cardprinter_model_Smart-81
Digitaltryk – ikke desktop plastkortprintere – men kan laves af os.
 • Bruges til store produktion/oplag.
 • Kant til kant tryk 100%.
 • Hurtigt levering og god kvalitet.
 • Pefekt til heldækkende flader.
 • Kortene kan efterfølgende trykkes på med desktop kortprintere.
 • Korttyper som kan bruges ved printing: PVC kort, composite PVC kort, PET-F kort, PET-G kort, Poycarbonate kort, ABS kort, Polyester kort, Eco-kort, Bio-kort, PVC kort af genanvendt PVC, Eco friendly kort, bionedbrydelige kort, biodegradable kort.

 

Offsettryk – ikke desktop plastkortprintere – men kan laves af os.
 • Bruges til store produktioner/oplag.
 • Kant til kant tryk 100%.
 • Super kvalitet.
 • Bedste opløsning.
 • Perfekt til heldækkende flader.
 • Bruges til produktioner/oplag med ens design på alle plastkort.
 • Kortene kan efterfølgende trykkes på med desktop kortprintere.
 • Korttyper som kan bruges ved printing: PVC kort, composite PVC kort, PET-F kort, PET-G kort, Poycarbonate kort, ABS kort, Polyester kort, Eco-kort, Bio-kort, PVC kort af genanvendt PVC, Eco friendly kort, bionedbrydelige kort, biodegradable kort.

 

Inkjet tryk.
 • Hurtigt udskrivning og ibrugtagning af plastkortet.
 • Bruges til små og store produktioner/oplag.
3D plastkort tryk.
 • Hurtigt udskrivning og ibrugtagning af plastkortet.
 • Bruges til små og store produktioner/oplag.
UV plastkort print.
 • Udskrivning og ibrugtagning af plastkort.

Smart, IDP, Evolis, Magicard, Datacard, Fargo, Zebra, Matica, DNP, Pointman, JVC, NBS, Javelin, SunLight, CIM, Team Nisca, Eltron, SwiftColor, Polaroid, Persona, HP, Hewlett packard, HITI, Seaory, Fagoo, Oasys og etc.