DANSK FIRMA SIDEN 1967 - T: +45 70208687 (09-15)

.

Projektsalg i forbindelse med kortløsninger

Projektsalg og større løsninger. Hos NORDANO har vi samlet alle kompetencer ét sted for projektsalg. Strukturering og rådgivning foregår i vores projektafdeling for plastkortløsninger, mens salget og installationen bliver varetaget i vores normale kompetencer for dette – dog holder projektafdelingen også styr på denne del i hele projektets forløb.
Følgende elementer gennemgåes typisk, så du er sikker på en korrekt løsning:
  • Kvalificering af en forespørgsel – passer dette projekt til os og vores produkter indenfor plastkort.
  • Design og udvikling – koordinering af interne opgaver – hvem har ansvaret og deadlines.
  • Udarbejdelse af tilbud – herunder kalkulation og godkendelse af priser.
  • Pipeline Management – initial salget
  • Pilot – test løsningen hos jer og opfølgning på resultater
  • Kontraktforhandling
  • Leverance/logistik opgaver
I et af vores projekter har vi f.eks. leveret og installeret 83 kortprintere, som dagligt bruges til produktion af specielle plastkort. Vi har været med fra start til slut i processen både under klarlæggelse af specifikationer, beregning af løsningen, planlægning og til installeringen på de forskellige lokationer.
Kontakt os så vi kan være med fra starten af jeres projekt omkring en plastkortløsning. Vi har erfaring siden 1967, og kan derfor gennemskue alle elementer omkring den bedste løsning til jer.
Vi benytter de nyeste teknologier i vores hardware og software løsninger. Samtidig har vi stærke team på vores fabrikker, som hjælper til ved specielløsninger, som f.eks. indbygning i eksisterende systemer eller kioskløsninger.
Nedenstående er et billede af en stor konference/messe hvor Smart plastkortprintere blev benyttet i forbindelse med udstedelse af plastkort til deltagerne. I dette projekt varetog vores projektafdeling også opgaven.
Konference kortprintere
Kontakt os på info@nordano.com eller telefon 70208687.