ДАНСКА КОМПАНИЈА ОД 1967 ГОДИНА - Т: +45 70208687 (09-15)
Smart-21s печатач за картички вкл. стартер пакет 3.295,00 дански круни

Вкупно решенија за пластични картички, производство на пластични картички, читачи на картички, читачи на клучни чипови, програмски уреди за паметни картички, додатоци и многу повеќе.

Уникатни софтверски решенија и специјални печатачи.

Пластична картичка
NORDANO е компанија во данска сопственост и од 1967 година е во првите редови на развојот, испораката и поддршката на решенија во нашите области.
Имаме трчање продавачи и техничари, затоа контактирајте не ако сакате да ја посетите.
Имаме сопствен увоз и развој на решенија/опрема и доставуваме директно до деловните клиенти (B2B), организации, здруженија, јавниот сектор итн.
Нашите производи, услуги и додатоци се користат во многу европски земји.
Пред