DANSK FIRMA SIDEN 1967 - T: +45 70208687 (09-15)

De perfekte kortprintere til kort/plastkort

Har du/I brug for en plastkortprinter til produktion af kort, har vi en i vores udvalg af høje kvalitetsprintere der kan matche jeres krav.
NORDANO sørger for jeres id-service for plastkort kører optimalt. Derudover har vi tænkt økonomi igennem hele forløbet, så derfor er vores priser på kort og printere bedre end vores konkurrenter. De bedste og billigste kortprintere kommer fra Smart. Vi kan også lave en TCO beregning hvis du/I har brug for dette.
Nogle gange har man brug for id løsninger som er online 24/7, og kortene skal laves hurtigt. Vores kortprinter er super hurtigere i forhold til konkurrerende kortprintere på markedet. Samtidig er de klar til brug når behovet er der.
Der er mange der tilbyder brugte kortprintere, men hvorfor købe brugt når en man kan købe en ny til den samme eller billigere pris. En ny plastic kortprinter har garanti og vil også virke til de nye versioner af Windows, MAC OS, Linux og etc.
Man kan blive forvirret over udvalget af plastickortprintere, og derfor skal vi rådgive jer om dette med vores erfaring siden 1967. Så man ikke føler man kigger på en zebraflok, og skal finde den rigtige ”zebra” til ens opgave. Samtidig skal ens printer måske give prestige på kontoret, så den ser flot og smart ud. Så derfor er vores Smart kortprintere også designet med det for øje. Vores kortprinter kan lave ID til en lav pris. Vores kortprintere har banebrydende teknologi til personalisering.
Med den medfølgende software kan man printe alle sine kort, og eventuelt også programmerer dem til brug for avanceret korttyper. Man kan f.eks. printe og programmerer dem med forskelligt dataer. Samtidig er vores software enkelt, så man ikke behøver en uddannelse fra Oxford for udskrive og lave jeres plastkort. 
Nogle gange kan et indkøb af en ny plastikkort printer være, som folk i England siger ”flip a coin” og måske lander den korrekt, men ikke vores kortprintere, der er kvaliteten i højsædet og derfor er det altid det korrekte valg.
Smart-31s med tilbeh.
Smart-31s
Plastikkort maskine / Plastkort maskine
I en kortprinter fra NORDANO har du et rigtigt ”card-exchange”, som vil blive omdrejningspunktet for jeres plastkortproduktion. Med alle mulighederne indenfor IT er det essentielt, at jeres nye plastik kortprinter lever op til alle jeres specifikationer, og kan indsættes direkte i jeres nuværende systemer. Smart kortprinterne har mulighed for direkte udskrivning og eventuelt programmering fra jeres egne applikationer. Smart kortprinter fungerer ligesom almindelige printere, og kan benyttes både på Windows, MAC(Apple), Linux og Unix. 
En korrekt investering i en god kortprinter er meget vigtigt, da økonomien skal fungerer i forhold til den efterfølgende levetid af kortprinteren og indkøb af tilbehør. Er man en virksomhed med hovedsæde i udlandet har man ofte ”company rules”, som skal efterfølges i forbindelse med indkøbet, og der kan vi altid rådgive, så det bliver let i forhold til jeres bagland. Vi tilbyder også leasing/leje i forbindelse med vores plast kortprintere. 
Standard card/plastkort i forskellige tykkelser kan bruges i vores Smart plastkort printere. Printerne kan f.eks. trykke og lave medarbejderkort, ID-kort, medlemskort, identifikationskort, byggepladskort, arbejdskort, håndværkerkort, studiekort, gæstekort, adgangskort, elevkort, rabatkort, sikkerhedskort, sæsonkort, certifikater, loyalitetskort, prisskilte, adgangspas, årskort, chipkort, magnetkort, berøringsfri kort og etc. 
Vi leverer også alt tilbehør til plastkortproduktionen og efterfølgende montering af kortet. Plastkortprinterne kan bruges med  f.eks. PVC(Polyvinylklorid) kort (card), composite PVC kort, PET-F kort, PET-G kort, Poycarbonate kort, ABS kort, Polyester kort, Eco-kort, Bio-kort, PVC kort af genanvendt PVC, Eco friendly kort, bionedbrydelige kort, biodegradable kort, chipkort, trådløs chip(kontaktløs), MIFARE (mifare ultralight C, EV1, NANO), NXP, HID, Indala, ICLASS, prox, Proximity, EM4200, EM4100, DESFire, NFC, RFID (radio frequency identification), kort med magnetstribe, smartcard, simkort – dvs. næste alle korttyper som findes. Derudover har kortprinterne mulighed for kodning af alle korttyper. 
Professionelle plastkortprintere fra en af verdens førende producenter. Køb kortprintere fra NORDANO, som kender, kan rådgive omkring og servicerer de plastikkortprintere vi sælger, og ikke bare sælger en kasse, som de såkaldte multi brand(sælger alle mærker) leverandører gør. Samtidig tåler vores kortprintere en prissammenligning med alle andre. Meget billigere aftrykspris/printpris på vores Smart printere i sammenligning med printere fra Evolis, Fargo, Entrust / Datacard, Javelin (NBS), Magicard og Zebra.
Vi tilbyder dag til dag levering på alle vores Smart printere og tilbehør, så I undgår ventetid på levering af en ny plastkort printer.
Kontakt for yderligere oplysninger på info@nordano.com eller telefon 70208687, så vi sammen kan finde jeres nye plastikkortprinter.