DANSK FIRMA SIDEN 1967 - T: +45 70208687 (09-15)

.

Internationale godkendelser og IT sikkerhed – ISO 27001

NORDANO infrastruktur og IT overholder forskellige erklæringer i IS++ familien herunder ISO standarderne og GDPR.

Vi leverer også plastkort med ISO 27001 for høj sikkerhed omkring kortproduktionen. Kvalitetsledelsessystem ISO 9001:2015, Miljøledelse ISO 14001:2015 og ISO/IEC 27001:2013.

F.eks. er vores CL-infrastruktur herunder sikkerhed gennemgået løbende af Deloitte efter ISRS 4400 i forhold til specifikke kunders krav for IT-sikkerhed. Denne gennemgang foregår via et revisionsfirma, som via en erklæring gennemgår sikkerhedselementerne via forskellige procedurer, som ligger i forhold til testning af sikkerheden. Disse revisionserklæring kan indgå i forbindelse med et tilbud fra os, men det vil ofte give en højere pris på det endelige tilbud, da omkostninger i forbindelse med disse godkendelser og erklæring skal dækkes.

Generelt kan man sige, at disse revisorerklæringerne bruges primært i forbindelse med levering af en service omkring nogle af vores mere sikkerheds-betonet løsninger, dvs. hvor vi står for it-drift, afvikler af it-systemer eller behandler større data for andre virksomheder. Det afgørende for dig som kunde er, om de indkøbte services er væsentlige for jeres drift, og at der derfor er behov for sikkerhed for, at services leveres som aftalt.

Nogle gange kan der være et lovfæstet krav, at kvaliteten af ydelsen kan dokumenteres f.eks. ved offentlige myndigheder, og dette lovkrav skal vi informeres om inden tilbudsgivning, så vi kan tage højde for dette.

Mange private virksomheder i den finansielle sektor som benytter vores services, er også nogle gange underlagt de samme krav, som stilles til offentlige myndigheder, men dette er af egen drift. Samtidig er mange private virksomheder i andre brancher af egen drift valgt, at kræve revisorerklæringer, fordi de indkøbte services er væsentlige for virksomhedens drift.

Kontakt os hvis du har spørgsmål i denne forbindelse.

Nedenståend er et eksempel på forsiden på en af vores erklæringer, som er givet fra os omkring vores IT-sikkerhed.